BETALINGSVOORWAARDEN
B&B Bourgeoisie***


De gast kan gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst. De gast betaalt 50% van de totaalprijs als hij/zij annuleert binnen 14 dagen voor aankomst. Als de gast niet komt opdagen of de dag zelf annuleert dan betaalt hij/zij de totaalprijs.

Geen vooruitbetaling nodig. 

B&B Bourgeoisie accepteert de volgende creditcards: Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Bancontact, V-PAY…Er zijn twee woonkamers met digitale TV, niet in de slaapkamers zelf van de Bed & Breakfast- Enkel de Suite & Appartement / Vakantiehuis hebben eigen TV.


WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.


De Basiskamer’s - Standaard Familliekamer & Grote Familiekamer hebben een badkamer op de hal, zo kort mogelijk grenzend aan hun kamer.

Er zijn drie ruime badkamers voorzien voor deze drie kamertypes.

Wij garanderen U een perfecte hygiëne in de gehele accomodatie en zijn erkend tot award winnende Bed & Breakfast via BOOKING.COM en gerenomeerd via het Secretariaat Generaal Toerisme met 3 sterren.


Enkel de Suite en Appartement / Vakantiehuis hebben een eigen privé badkamer.


In- en uitchecktijden :

Inchecken van 12:00u tot 20:00u

Uitchecken ten laatste 10:30u


Voor alle kamers type : Basis Kamer - Standaard Familiekamer - Grote Familiekamer - Suite & Vakantiehuis :

Toeristenbelasting van € 2 per persoon per nacht is niet inbegrepen

GRATIS* Parkeergelegenheid bij de Accomodatie.

 

*Indien U voor meer dan 3 dagen reserveert, of U reserveert voor een groep, dan kan er in sommige gevallen in overleg met de directie een gedeelte of volledige voorafbetaling gevraagd worden en kan U NIET kosteloos annuleren en wordt er steeds 50% in rekening gebracht.