Grootte Vakantiehuis : 120 m² geschikt voor één tot 8 of in combinatie meerdere gasten en groepen tot 50 personen : 


Deze vakantiewoning beschikt over een open haard, een loungeruimte, een salon en een woonkamer met een eettafel. Het heeft ook een open keuken, een apart toilet en een badkamer met een ligbad en een aparte douche. Het vakantiehuis is ingericht met natuurlijke materialen en beschikt over houten plafonds en balken. Het heeft een natuurstenen & houten vloer vloer. 
De open keuken is uitgerust met een vaatwasser en al het benodigde keukengerei. 


Houd er rekening mee dat gasten hun eigen handdoeken en beddengoed moeten meebrengen.

Appartementfaciliteiten: Zithoek,Toiletartikelen, Verwarming, Keuken,Uitzicht op de bergen,Eettafel, Hogere verdiepingen alleen per trap bereikbaar.


Vakantiehuis : Onze B&B beschikt ook over vakantiehuis met eigen woonkamer, open haard voorzien van brandhout inbegrepen. (7,5€/bak) , salon, slaapkamers, hal, vaatwasser, wasmachine , volledig uitgeruste keuken, toilet, eigen terras met of zonder gebruik van grote LUXE Jacuzzi. (Supl. Jacuzzi in overleg met receptie volgens duur van het verblijf aangepast aan uw wensen.)  Geschikt voor meerdere personen & groepen vanaf 121€/nacht tot MAX. 8 personen. U dient zelf te zorgen voor lakens & handdoeken indien U een vakantiehuis huurt. Informeer gerust naar de beschikbaarheid via onze receptie. BEL & INFO-LIJN : 061311005


Erkend door het 'Secrétariat Générale du Tourisme. Ardennen-België-Luxemburg.

4de JAAR OP RIJ "Award winnende Bed & Breakfast" 2016 & 2017 & 2018 & 2019-2020 via BOOKING & TRIVAGO​ ! 


Wélkom in het HART van de Ardennen !

B&B Borgeoisie 

Bed & Beakfast / Vakantiehuizen & Verschillende Kamertypes tot Suite met Jacuzzi...

Receptie : Dàgelijks geopend van 10u tot 20u : +3261311005 of +32473723775

info@benbourgeoisie.be