Sportzot

Sportzot is het eerste alcoholvrije speciaalbier met smaak in België. Als basis wordt de bekende Brugse Zot blond gebruikt, die gebrouwen is met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariëteiten.Onze brouwers ontwikkelden een unieke filtratietechniek waarbij op een volledig natuurlijke wijze alleen de alcohol uit het bier wordt gefilterd.  Het resultaat is revolutionair: een sprankelend alcoholvrij bier met de smaak van een kwalitatief speciaalbier! 

Het bier is ontstaan uit een selectie van alleen de beste ingrediënten.  Door het gebruik van aromatische hop heeft het een complex karakter met toetsen van citrus. 
 
Het bier spreekt niet alleen sporters aan, maar liefhebbers van speciale bieren.  Door de fijne bitterheid combineert dit alcoholvrije bier ook uitstekend in de gastronomie.


Bij B&B Bourgeoisie*** verkopen wij heerlijke Cava, Cocktails, Bier, Amaretto , Pisang, aperitieven & degestiven àllemààl alcohol vrij 0% !


'Exclusief te verkrijgen bij B&B Bourgeoisie luxe gamma 'Cocktail Express'


SMAAK ... Met rijke en assertieve smaken, wordt ons assortiment van producten gewaardeerd door de fijnste fijnproevers. Gegarandeerd overal en altijd dezelfde smaak te serveren !


Onze gerenomeerde B&B staat er om bekend, dat gezelligheid en sfeer géén alcohol nòdig heeft... Wij serveren dan ook een breed gamma van 'alcoholvrije dranken' , van heerlijke ' Coctails ' met een ruim assortiment aan vers geperste sappen, heerlijk CLAUSTHALER alcoholvrij bieren, cava's en apperitieven... Uiteraard kunnen gasten die alcoholische dranken verkiezen deze zélf aankopen of méébrengen en naar eigen behoefte in hun kamer of suite of appartement of vakantiewoning nuttigen.


De directie ,

B&B Bourgeoisie

image-176914-Aperitieven.jpg
image-250387-south-express.jpg
image-250388-gamme-cocktail.jpg